Albayrak Fabrika Satış Mağazası'ndan büyük indirim

Albayrak Fabrika Satış Mağazası

Fabrikadan halka satış yapan Albayrak Fabrika Satış Mağazası'ndan yapılan indirimler vatandaşların büyük ilgisini çekiyor.

HER AY KAMPANYA

Her ay yeni kampanyalarla halkın karşısına çıkan Albayrak Fabrika Satış Mağazası, Hüseyin Kâhya Mağazası Barbaros Hayrettin Caddesi No:88/A’da halka hizmet veriyor. Müşteri hizmetini ön planda tuttuklarını açıklayan Albayrak Fabrika Satış Mağazası Müdürü Mustafa Yılmaz, yapılan kampanyalarda vatandaşın bütçesine büyük katkı sağladıklarını söyledi.

BU KAMPANYA KAÇMAZ

Bu ay tek ve çift kişilik yatak baza ve başlıkta kampanya yaptıklarını açıklayan Yılmaz, “Tek kişilik yatak baza başlık 400 liradan 259 liraya, çift kişilik yatak baza başlık 750 liradan 499 liraya düşürdüklerini açıkladı. Bunun yanında yatak odası 1.899 lira, köşe takımı 899, genç odası 590, kanepe 549 ve birçok üründe kaçırılmayacak fiyatlarla halka hizmet vermekteyiz.” dedi.

HER PARÇADA 10 YIL GARANTİ

Müşteri velinimetimiz diyerek sözlerine devam eden Yılmaz, “Kampanyalarımızda satılan ürünleri evlere servis ediyoruz. Bununla birlikte her üründe 2 yıl garanti veriyoruz. Her parçada 10 yıl garantimiz mevcut. Bunları her mobilya mağazası veremez. Bu kampanya bizde var. Bize ulaşmak isteyenler, 0 318 333 33 20 nolu telefondan arayabilirler” dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı